Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه در بیست و دومین همایش دو سالانه فرماندهان و مسئولین نیروی دریایی سپاه در مشهد مقدس گفت: این یک حقیقت است که شما برادران نیروی دریایی سپاه شرافتمندانه و مقتدرانه در مأموریت ها عمل کردید و زمانی که فرماندهی قوی و نزدیک، شناخت موقعیت و صحنه با عمل حرفه ای با هم قرار بگیرد، عمل صالح می شود و موفقیت به بار می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرلشکر سلامی با یاد آوری موفقیت دریادلان نیروی دریایی سپاه در ایام دفاع مقدس تصریح کرد: نیروی دریایی سپاه از همان دوران دفاع مقدس در نبردهای دریایی در خلیج فارس که درگیر شد تا به امروز که قطعه قطعه درگیر می‌شود، حال اگر تکه تکه این نقاط را به هم بدوزیم آن شکل و شمایل قدرت واقعی خود را نشان می‌دهد که در تنگه هرمز و خلیج فارس و ماورای آن یک قدرت دریایی عظیم در حال تکامل و تکوین است. وی با تاکید بر اینکه مطمئن هستم در قلب‌های هیچ یک از شما هیبت و شکوه ظاهری دشمن جلوه‌ای ندارد گفت: آن چیزی که می تواند حجم واقعی این قدرت به ظاهر باشکوه را آنگونه که کوچک است، نشان دهد، قدرت ایمان است. قرار گرفتن در مقابل چنین دشمنی با شاکله ای این چنین ایمان قوی می‌خواهد. یعنی انسان‌هایی که دارای ایمان قوی و ثبات قدم هستند و در مقابل هیبت ظاهری دشمن نمی ترسند. فرمانده کل سپاه با تأکید بر نقش معنویت در ارتقای سطح آمادگی های رزم گفت: امروز ما چیزی از دشمن کم نداریم، موشک های پیشرفته، شناورهای با ثبات بالا در دریا و تجهیزات دریا پایه دیگر، وقتی این تجهیزات با ایمان واقعی پاسداران دریادل همراه می شوند، شکست ناپذیر می شوند و هیچ قدرتی قادر نیست در مقابل این ایمان، مقاومت کند و این یک چیز ثابت شده است ، ملاک ما برابری سلاح با دشمن نیست. ملاک ما ایمان ثابتی است که برای موفقیت در میدان جهاد لازم است. وی افزود: فرماندهی در اسلام ، یک حقیقت جاری و یک فضیلت حقیقی به شمار می رود. همانگونه که فرمانده می اندیشد و به آن اعتقاد دارد، همان حقیقت در وجود نیروهای تحت امرش جریان پیدا می کند. سرلشکر سلامی نیروی دریایی سپاه را ترکیبی از ایمان، دانش فناوری، ابزار، تدبیر و سرشت پیوند دهنده دل‌های مستحکم مردان به یکدیگر و رشته‌ای از یک اخوت بی انتها توصیف و تصریح کرد: این نیرو در زمینه توجه به جنبه های معنوی، روحی و عاطفی کارکنان جزء پیشگامان در نیروهای مسلح است. فرمانده کل سپاه با مهم دانستن نقش تعیین کننده سرعت در موفقیت نبرد دریایی تصریح کرد: نبرد در دریا بسیار سریع و سرنوشت ساز است ، چون دشمن تجهیزات محدودتری نسبت به زمین دارد. هر چه سریع تر بتوانید آرایش اولیه را بشکنید، میدان غلبه را تغییر داده اید. به اندازه ای که شما قدرتمند می شوید، دشمن آسیب پذیر تر می شود و غلبه بر آسیب ها مهم است. یعنی اگر شما در مقابل دشمن بایستید، نمی ایستد و میدان را ترک می کند.
وی افزود: فکر در نیروی دریایی بسیار اهمیت دارد. شما نیروهای کارکشته و میدان دیده ای هستید. نظر شما از اتاق ها نیست، عموما از میدان گرفته شده است. این حس شماست، الهامات شما از میدان است. نیروی دریایی یک بسته کامل و جامع است. سرلشکر سلامی ازقدرت ادامه نبرد به عنوان مولفه ای مهم نام برد و اظهار کرد: در جنگ دریایی هر کسی بیشتر مقاومت کند، پیروز است. ورزش برای نیروی دریایی یک توانمندی است. به استحکام جسمانی نیرو ها خیلی فکر کنید تا سختی های نبردهای دریایی را تحمل کنند. وی با تاکید بر اینکه نیروی دریایی سپاه یک نیروی قدرتمندی است و ما امروز ماموریت گرفته ایم که در دریاهای دوردست، حضور پیدا کنیم گفت: شما امروز آبروی ما هستید، آبروی نظام هستید و قدرت را اعتبار می دهید.فرماندهی معظم کل قوا برای شما همیشه دعا می کنند و این قدرت را عامل عزت و سرافرازی اسلام می دانند. فرمانده کل سپاه با بیان اینکه تاریخ و هویت کشور ما را همین ۲۲ بهمن ها، فجرها، بیت المقدس ها، رمضان ها و بعد از آن ۹ دی ها ساخت گفت:این روند ادامه پیدا کرد تا در دریا، نیروی دریایی برای عظمت کشور یوم الله خلق کرد. نمادها و کارهایی که وسعت کارها را نشان می دهد. دستگیری تفنگداران متجاوز انگلیسی و آمریکایی و تصرف کشتی روباه پیر. . و عملیات هایی که جز اسرار است. سرلشکر سلامی در پایان با تاکید بر اینکه این شکوه و افتخار به خاطر شجاعت برادران ما در نیروی دریایی است که با اقتدار منطق و شجاعت در دریا ایستادند گفت: نمونه های زیادی وجود دارد. مثل عملیات ۱۷ ربیع، آنجا که کشتی را به صورت حرفه ای و با اعتماد به نفس در یک متری دشمن در آوردند و یا وقتی که نفتکش یونان را به ساحل آوردند. وقتی که اسراییل را در نبرد خلیج فارس به زانو درآوردند و تسلیم کردند. این تحمیل اراده به زیباترین شکل ممکن انجام شد و تسلط فرماندهی، انضباط عملیاتی، و عمل زیبای تاکتیکی، با رفتار زیبای پاسداران از ویژگی های این عملیات ها بود. انتهای پیام/ منبع:فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سرلشکر سلامی مشهد نیروی دریایی نیروی دریایی سپاه فرمانده کل سپاه سرلشکر سلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۴۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموریت در نیمکره جنوب زمین

در طول سال‌های گذشته، گسترش پدیده دزدان دریایی که منجر به ربایش بسیاری از کشتی‌های تجاری (از جمله چند کشتی ایرانی) شد، موجب شد کشورهای مختلف، نیروهای نظامی خود را برای مقابله با این پدیده به آب‌های بین‌المللی گسیل کنند و کشور ما نیز نقش پررنگی در این پاسداری از امنیت خطوط کشتیرانی (نه فقط در قبال کشتی‌های ایرانی) دارد.

به گزارش ایسنا، پایگاه بصیرت در یادداشتی به قلم مهدی بختیاری نوشت: همانطور که در اخبار آمد، نخستین ماموریت اقیانوسی و دوربرد نیروی دریایی سپاه در نیمکره جنوب زمین با ناو «شهید نادر مهدوی» در حال انجام است.

شناورهای سپاه پیش از این نیز چند ماموریت در آب های آزاد از جمله خلیج عدن انجام داده بودند که همین ناو شهید مهدوی نیز در برخی از آنها حضور داشته اما ماموریت اخیر از چند منظر قابل توجه است. فارغ از محل و نوع انجام ماموریت، سپاه شناوری را به نیمکره جنوب فرستاده که به لحاظ تجهیز به تسلیحات تهاجمی، با همه شناورهای ایرانی - چه در ارتش و چه سپاه- متفاوت است.

این شناور که اسفند ۱۴۰۱ به سازمان رزم ندسا ملحق شد، یکی از ۳ شناور اقیانوس‌پیما و دوربرد سپاه است که از میان آنها ۲ شناور (شهید مهدوی و شهید رودکی) تحویل شده و شناور دیگر (شهید باقری) نیز در آستانه تحویل قرار دارد. این شناورها در واقع شناورهایی هستند که با تغییر کاربرد و تسلیح به سامانه‌های رزمی، این امکان را به نیروی دریایی سپاه می‌دهند که ماموریت‌های مختلف خود در آب‌های دوردست و اقیانوسی را انجام دهد.

در این میان، برخی شناورها به لحاظ امکانات و تجهیزات با بقیه تفاوت‌هایی دارند. برای مثال، شناور شهید باقری قرار است یک شناور تخصصی «پهپادبر» باشد اما شناور مهدوی از لحاظ سامانه‌های موشکی‌ای که روی آن نصب شده، با بقیه متفاوت است.
شناور شهید مهدوی با تُناژ ۲۱۰۰ تُن، طول ۲۴۰ متر و عرض ۲۷ متر را باید نخستین شناور رزمی ایران دانست که به موشک‌های دوربرد بالستیک مجهز شده است.

بهمن سال گذشته برای نخستین بار، تصاویری از شلیک این موشک‌ها -که گفته می‌شود بُرد آنها ۱۷۰۰ کیلومتر است- منتشر شد که از داخل کانتینرهای تعبیه شده روی این شناور به سمت هدف شلیک شدند. علاوه بر این، شناور شهید مهدوی به موشک‌های کروز با بُردهای مختلف نیز تجهیز شده است؛ موشک‌های ۷۵۰ کیلومتری و البته ۲ هزار کیلومتری که پیش از این، فرمانده نیروی دریایی سپاه از آنها با عنوان «قدر ۴۷۴» نام برده بود.

در حوزه پدافند هوایی نیز در ابتدای رونمایی از این شناور، سامانه موشکی سوم خرداد (یکی از بهترین سامانه‌های موشکی پدافند هوایی سپاه) روی آن دیده شده بود.
 
نیروی دریایی سپاه پاسداران از اواخر دهه ۸۰ خورشیدی با تفکیک ماموریت از نیروی دریایی ارتش، مسؤول اصلی حراست از خلیج‌فارس و تنگه هرمز است اما در سال‌های اخیر، حضور در آب‌های دوردست و اقیانوسی نیز به ماموریت‌های این نیرو افزوده شده است و برای این منظور، طراحی، ساخت و به‌کارگیری تجهیزات جدید از جمله شناورهای سطحی و زیرسطحی در دستور کار قرار گرفته است.

مهم‌ترین اهداف این ماموریت‌ها در کنار ایجاد سیادت دریایی، حراست از خطوط مواصلاتی کشتیرانی کشورمان در آب های دوردست است.
بیش از ۷۰ درصد حجم تجارت جهان در دنیا از طریق دریا انجام می‌شود و کشور ما نیز با دارا بودن مرزهای طولانی دریایی، به عنوان یک کشور دریایی، برای حفظ امنیت شناورهای تجاری و نفتکش‌های خود نیاز به تقویت نیروهای دریایی ارتش و سپاه دارد.

نیروی دریایی ارتش بیش از یک دهه است که ناوگروه‌های خود را به صورت مداوم و بدون وقفه با همین هدف به آب‌های دوردست و خطرناکی نظیر خلیج عدن، تنگه باب‌المندب و دریای سرخ اعزام می‌کند.

در طول سال‌های گذشته، گسترش پدیده دزدان دریایی که منجر به ربایش بسیاری از کشتی‌های تجاری (از جمله چند کشتی ایرانی) شد، موجب شد کشورهای مختلف، نیروهای نظامی خود را برای مقابله با این پدیده به آب‌های بین‌المللی گسیل کنند و کشور ما نیز نقش پررنگی در این پاسداری از امنیت خطوط کشتیرانی (نه فقط در قبال کشتی‌های ایرانی) دارد.

علاوه بر این، در طول سال‌های گذشته، بارها کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های ایرانی توسط نیروی دریایی برخی کشورها از جمله آمریکا و انگلیس مورد تجاوز و ربایش قرار گرفتند که البته همه آنها با پاسخ‌ متقابل ایران مواجه شده است.
حراست از این کشتی‌ها در برابر دزدان دریایی کلاسیک و مدرن نیازمند تقویت و افزایش ماموریت‌های دریایی ارتش و سپاه بود که به نظر می‌رسد در دستور کار جدی نیروهای مسلح قرار دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • ناو «شهید مهدوی» وارد نیمکره جنوبی زمین شد
  • ناو موشکی سپاه؛ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد
  • همه آن چیزی که باید از ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه پاسداران بدانیم+ عکس
  • برای نخستین بار؛ ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه گذشت
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا گذشت
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا عبور کرد
  • جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)